Workshops voor singles

Maak je eigen liefdes CV!

Geliefd zijn voor wie je bent, wie wil dat nou niet! Maar wie ben je dan eigenlijk? Laat je dat wel genoeg zien? Daten anno nu is vluchtig. Binnen een paar uur moet je de juiste indruk achterlaten. In een instant seconde wordt besloten: ‘Ben jij de ware of niet?’. Niet gek dat je dan ook je best doet om in de smaak te vallen. Maar is die versie die je van jezelf laat zien wel echt wie je bent van binnen? In deze workshop ga je daarom jouw unieke liefdesprofiel maken! Een profiel vanuit je pure zelf. We laten even lekker los hoe het allemaal moet zijn en hoe we ons moeten gedragen in het daten, dat houdt je juist tegen om je pure zelf te laten zien. Ontdek daarom jouw unieke liefdesprofiel en neem het mee in je zoektocht naar de liefde!

Data en tijden volgen nog.

Duur: 2 uur

Kosten: 40 euro (incl. BTW)

Maak je eigen liefdes CV
Waar ben je naar op zoek in de liefde

How deep is your love?

Ga via muziek mee op ontdekkingsreis naar jouw diepere gevoelens en ontdek waar jij echt naar op zoek bent

Liefde is gevoel. Deze drukke en rationele wereld maakt het helaas lastig om hier stil bij te staan. In deze workshop krijg je hier daarom ook juist wel de tijd voor! Wat zit er allemaal binnen in jou? Frustraties? Verlangens? Door muziek van hiphop, rock, country, dance en nog meer, gaan we ontdekken wat jij voelt over de liefde en wat je meedraagt in jouw zoektocht.

Aan het eind van deze workshop heb jij meer inzicht in wat jij op een deeper level wil in je toekomstige relatie. Dat stukje waar je meestal niet stil bij staat maar wel zo belangrijk is in je keuze van de juiste partner.

Data en tijden volgen nog.

Duur: 2 uur

Kosten: 40 euro (incl. BTW)

Menu